Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz KÜÇÜKÖNCÜ Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi'nde Bilim Söyleşileri kapsamında "Müzik Eğitimi Programlarında Çalgı Eğitimi" konulu konferans verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü ve Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Yılmaz KÜÇÜKÖNCÜ 28/12/2019 Cumartesi günü Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi'nde Bilim Söyleşileri kapsamında "Müzik Eğitimi Programlarında Çalgı Eğitimi" konulu konferans verdi. Konferansa Bilim ve Sanat Merkezinde genel yetenek, müzik ve resim alanında eğitim gören öğrenciler, Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gitar Eğitimcisi KÜÇÜKÖNCÜ, söyleşide öğrenciler tarafından sorulan soruları yanıtladı. Güzel Sanatlar Liseleri, Konservatuvar ve Müzik Öğretmenliği programlarını tanıtarak sınavlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yılmaz KÜÇÜKÖNCÜ, 2020 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarına öğrenci alınması için çalışmalar yapıldığını söyledi. Ayrıca müzik alanında kariyer geliştirme hakkında bilgiler verdi.

Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi adına Teşekkür Belgesi verilen KÜÇÜKÖNCÜ, Çanakkale Bilim Sanat Merkezi'ne, bu konferansı hazırlayan Müzik Öğretmenleri Haydar AYKUT, Güldane EVGİNER ve Hüseyin ÖZTÜRK'e, kurum öğretmenleri, öğrencileri ve velilerine teşekkürlerini belirten konuşmayla söyleşiyi sonlandırdı.