2023-2024 Akademik Yıl Açılışında Öğretim Elemanlarımız Görev Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yıl Açılışı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Fahri Doktora Tevdi Töreni ve Tatar'ın verdiği "Mavi Vatan İçerisinde KKTC'nin Stratejik Önemi ve Konumu" başlıklı açılış dersi gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılışı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Fahri Doktora Tevdi Töreni gerçekleştirildi. Törende Öğr. Gör. Mete Gökçe’nin şefliğini yürüttüğü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı koromuz ve Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Ertek Babaç ve Konservatuarımız öğretim elemanları Prof. Dr. Oğuz Karakaya ve Öğr. Gör. Sedat Çılgın ile konservatuar öğrencileri Burhan Keskiner, Fikret Toksözlü ve İlknur Mert tarafından verilen müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Ertek Babaç, Öğr. Gör. Mete Gökçe ve katılan öğrencilerimizi kutlar, nice başarılar dileriz.

Haberin devamı