Balıkesir Üniversitesi SBE GSE Anabilim Dalı Müzik Bilim Dalı tarafından "Yüksek Lisans Öğrencileri Oda Müziği Konseri" verildi.

Balıkesir Üniversitesi SBE GSE Anabilim Dalı Müzik Bilim Dalı tarafından hazırlanan "Yüksek Lisans Öğrencileri Oda Müziği Konseri" Çanakkale izleyicisiyle buluştu. Konseri hazırlayan Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi GSE Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cansevil TEBİŞ ve ÇOMÜ Eğitim Fakültesi GSE Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alaattin CANBAY, bölümler arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesi adına ortak konser etkinliklerinin ve bilimsel faaliyetlerin artırılması konusuna dikkat çektiler.