Eğitim Fakültesi
Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü

Hakan AYSEV&Troy Oda Orkestrası Cumhuriyet Konseri

26 Ekim 2017 Perşembe Saat: 20.00 İÇDAŞ Kongre Salonu

Çanakkalelilerle buluşacak olan konser birçok kurumun el ele vermesi ile hayata geçmiş bir projedir. Çanakkale Belediyesi ve 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü, Ankara Devlet Opera ve Balesi, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, ÇOMÜ Müzik Eğitimi ABD, Çanakkale Bilsem, Gelibolu Bando Komutanlığı sanatçıları, öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan 'Troy Oda Orkestrası' ünlü tenor Hakan AYSEV solistliğinde türkü düzenlemeleri orkestra şefi Musa Göçmen'e ait eserler ile ve geceye konuk sanatçı olarak davet edilen Mezzo Soprano Nihan TURNAGÖL,Çanakkalelilerle buluşarak unutulmaz bir Cumhuriyet Konserine imza atacaklar ve bizler de tanıklık yapacağız. Konsere tüm halkımız davetlidir.