MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİLİM SINAVI

2021-2022 Güz Yarıyılı  Müzik Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Uygulaması

Tarih: 28.09.2021

Saat: 10.00

Yer:   Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı 5. kat Seminer Sınıfı (Anafartalar Kampüsü- E Blok, 5. Kat)

Müzik Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Programı bilim sınavı iki bölümden oluşmaktadır.

Sınavın birinci bölümünde Yazılı Bilim Sınavı yapılacaktır. İkinci bölümünde ise puanlamaya dahil olmayan, ancak adayları tanımaya yönelik mülakat yapılacaktır. Mülakat sırasında adayların hazırladıkları dosyalar incelenerek çalışmaları değerlendirilecektir. Adaylardan COVID-19 önlemleri gereği çalgılarına yönelik performans sınavı istenmemektedir.

Dosya İçeriği:

Özgeçmiş, transkript, sanatsal, bilimsel faaliyetler ile sosyal aktivitelere ait belgeler. Varsa özgeçmişe eklenecek sosyal platformlarda yer alan performans kayıtları ve referans mektupları.

Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.