BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ İŞLEMLERİ

Değerli adaylarımız, başvuru işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra başvuru sisteminde oturum açabilir ve yapmış olduğunuz başvuruya ait Başvuru Formunuzu sistemden alabilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan adımları sırası ile gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Daha sonra şu adımları takip edin.

1. Menüde yer alan SİSTEME GİRİŞ YAP menüsüne tıklayın.
  2. Açılan sayfada başvuru yaparken kullandığınız T.C. Kimlik Numaranızı ilgili alana
  3. Kimlik Seri Numaranızı da ilgili alana girin.
  4. Ben robot değilim kutucuğunu işaretleyin.
  5. Giriş Yap düğmesine tıklayın.
  6. Vermiş olduğunuz bilgilerde sorun yoksa başvuru sistemine başarılı bir şekilde giriş yapabilirsiniz.
  7. Açılan sayfada bölüm tercihlerinizi yapın.
  8. Bölüm Tercihlerimi Kaydet düğmesine tıklayın.
  9. Açılan sayfada sizden istenilen Okul adı, Lise Mezuniyet Tarihi, Yedek Telefon Numarası gibi alanları doldurunuz ve Başvuru İşlemlerini Onayla düğmesine tıklayın.
  10. Bilgilerinizde sorun yoksa başvurunuzu başarılı bir şekilde onaylamış olacaksınız. Açılan sayfada yer alan menülerde bulunan Başvuru Formunu İndir menüsüne tıklayarak başvuru formunuzu indirebilirsiniz.